Is uw huidige telefooncentrale nog niet afgeschreven, maar wilt u wel besparen op uw telefoniekosten? Stap over op SIP Trunking van Fox Telecom, en bespaar direct. SIP Trunking brengt de voordelen van VoIP, maar met behoud van uw telefooncentrale.

De voordelen van Fox Telecom SIP Trunking, VoIP, op een rijtje

VoIP bellen met behoudt van uw telefooncentrale? Dat is mogelijk!

Kostenbesparende oplossing

VoIP is een veel goedkopere oplossingen dan traditionele telefoonlijnen. Met VoIP kunt u tussen de 30% tot 60% besparen op het belverkeer en abonnementskosten. Uw centrale blijft behouden, waardoor u direct geld bespaart.

Geschikt voor alle centrales

Het enige dat de telefooncentrale nodig heeft is een SIP module (oftewel een VoIP kaart). Deze kunt u laten installeren door de leverancier van uw telefooncentrale, of door ons. Bijna elke telefooncentrale is geschikt voor SIP Trunking.

Vast maandelijks bedrag

All-in vaste prijzen per maand. Zo worden uw telecom kosten voorspelbaar en komt u nooit voor verassingen te staan. Van toestellen tot speciale regionale nummers voor landelijke bereikbaarheid op lokale schaal.

Flexibele contractvoorwaarden

We zijn flexibel met onze contract- voorwaarden. U kunt tussentijds wijzigen, extra diensten aanvragen of afzeggen. Het is aan u. In een modern bedrijf kunnen de telecom behoeftes veranderen, wij denken altijd met u mee.

Wilt u weten wat voor uw onderneming de SIP Trunk mogelijkheden zijn?

Neem contact op of bel ons op  085 – 0492 063

Fox Telecom
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen

Tel : 085 – 0492 063
E-mail : info@fox-telecom.nl

logo-fox-telecom

    [recaptcha]