NEEM CONTACT OP VOOR DE QUICKSCAN

Vertel ons wie je bent en we nemen zo snel mogelijk contact op tijdens kantooruren


  [recaptcha]

  De voordelen van Fox Telecom op een rijtje

  Kostenbesparende oplossing

  VoIP is een veel goedkopere oplossingen dan traditionele telefoonlijnen. Met Hosted VoIP kun je tussen de 30% tot 60% besparen op het belverkeer en abonnementskosten. Met onze gratis scan weet je meteen welk percentage jij kunt besparen op je telecom contracten.

  Lage hardware investering

  De eenmalige kosten zijn beperkt tot die van de installatie. Wij leveren de hardware ‘as-a-service’. Dat wil zeggen dat je bij VoIP ook de digitale toestellen van ons krijgt. Met alle gemakkelijke en uitgebreide opties, zoals wachtstanden, belgroepen, intern doorschakelen, enzovoorts.

  Vast maandelijks bedrag

  All-in vaste prijzen per maand. Zo worden je telecom kosten voorspelbaar en kom je nooit voor verassingen te staan. Van toestellen tot speciale regionale nummers voor landelijke bereikbaarheid op lokale schaal. Ook internationaal nummers op aanvraag.

  Flexibele contractvoorwaarden

  We zijn flexibel met onze contract- voorwaarden. Je kunt tussentijds wijzigen, extra diensten aanvragen of afzeggen. Het is aan jou. In een modern bedrijf kunnen de telecom behoeftes veranderen. Nieuwe medewerkers of freelancers kunnen ook een eigen werkplek krijgen. En dat is wel zo makkelijk!