• Stap nu over van ISDN naar VoIP

   Op 1 september 2019 stopt KPN met ISDN. Maakt je bedrijf dan nog gebruik van deze dienst, dan is jouw bedrijf straks niet meer bereikbaar.

  Waarom wachten tot september 2019 als je nu al kunt overstappen op VoIP?

  VoIP is een prima alternatief. Het bespaart kosten en geeft bovenal méér functionaliteiten en biedt een hogere kwaliteit. Uw bedrijf wordt weer bereikbaar tegen lagere kosten.

  Het is goedkoper dan ISDN

  Voice-over-IP, VoIP, is het alternatief voor ISDN. In vele gevallen kan de bestaande telefooncentrale middels een SIP Trunk worden gekoppeld aan ons belplatform. Hiermee bespaar je fors op de maandelijkse kosten, zonder dat een investering vereist is. Wil je volledig nieuwe apparatuur? Fox Telecom levert VoIP inclusief hardware voor een vast bedrag per maand.  Dan hoef je zelf de centrale niet meer te onderhouden, wat ook weer kosten bespaart.

  VoIP van Fox Telecom biedt meer functionaliteiten voor minder

  Fox Telecom maakt jouw bedrijf bereikbaar tegen lagere kosten, al vanaf € 8,50 per gebruiker per maand inclusief apparatuur. Standaard bieden wij extra veel functionaliteiten inclusief.

  Start met bellen via Voice over IP, dat is bellen via internet

  Snel internet en bereikbaarheid via vaste telefonie zijn nog steeds hoge prioriteit in elke onderneming.

  Bespaar zonder inlevering op kwaliteit

  Ook in de telecom gaat het om behoeftes en verwachtingen op elkaar af te stemmen voor het beste resultaat. Ons een scan van je huidige telecom contracten laten uitvoeren, kan een forse besparing opleveren. Door de data, vaste en mobiele telefonie behoefte in kaart te brengen en flexibel te zijn in de contractvoorwaarden kan Fox Telecom een besparing realiseren.

  Hoe groot is die besparing? Vraag nu de QuickScan aan en kom erachter wat de besparing is als jij overstapt op VoIP van Fox Telecom

  Dit is de missie van Fox Telecom

  Wij willen als eerste aanbieder in Nederland flexibel telecom contracten aanbieden. Met een vaste prijs, transparant, flexibele opzegtermijnen en zonder kleine lettertjes. En dat alles desgewenst inclusief benodigde telefoon toestellen.

  Dat is waar we voor staan. 

  De voordelen van Fox Telecom VoIP op een rijtje

  Kostenbesparende oplossing

  VoIP (Voice-over-IP) is een veel goedkopere oplossingen dan bellen via een traditionele ISDN telefoonlijn. Met Hosted VoIP kun je tussen de 30% tot 60% besparen op het belverkeer en maandelijkse abonnementskosten. Met onze gratis scan weet je meteen welk percentage jij kunt besparen op je telecom contracten.

  Géén hardware investering

  De eenmalige kosten zijn beperkt tot die van de installatie. Wij leveren de hardware ‘as-a-service’. Dat wil zeggen dat je bij VoIP van Fox Telecom ook de toestellen van ons krijgt gedurende de looptijd van uw contract. Met alle gemakkelijke en uitgebreide opties, zoals wachtstanden, belgroepen, intern doorschakelen, enzovoorts.

  Vast maandbedrag

  All-in vaste prijzen per maand. Zo worden je telecom kosten voorspelbaar en kom je nooit voor verassingen te staan. Van de toestellen tot regionale nummers voor landelijke bereikbaarheid op lokale schaal. Desgewenst kan het belgedrag worden afgekocht voor een scherp maandelijks tarief per gebruiker

  Flexibele contractvoorwaarden

  We zijn flexibel met onze contract- voorwaarden. Je kunt tussentijds wijzigen, extra diensten aanvragen of opzeggen. Het is aan jou. In een modern bedrijf kunnen de telecom behoeftes veranderen. Nieuwe medewerkers of freelancers kunnen ook een eigen werkplek krijgen. En dat is wel zo makkelijk! Met Fox Telecom bent u bereikbaar tegen flexibele voorwaarden en lage kosten.

  Over Fox Telecom

  Fox Telecom richt zich op de zakelijke markt met betrekking tot vaste en mobiele telefonie, glasvezel en overige internetverbindingen en telecom hardware. Wij zijn flexibel met onze contract-voorwaarden. U kunt tussentijds wijzigen en extra diensten aanvragen en/of beëindigen. In een modern bedrijf kunnen de telecom behoeftes nou eenmaal veranderen. En dit allemaal voor een vast bedrag per maand, inclusief hardware.

  Fox Telecom wordt gerund door Nick. Nick is als ondernemer en ervaren salespersoon al jaren bezig met verkoop, inkoop en contractbeheer. Na een aantal jaar ervaring in loondienst, nu als eigenaar en oprichter van Fox Inkoop en Fox Telecom. Hij is als geen ander op de hoogte van de ontwikkelingen in zijn vakgebied en een betrouwbare inkooppartner voor uw onderneming.

  Wij komen graag bij u langs op locatie, voor een vrijblijvende Telecom QuikScan. Vraag de QuikScan nu aan

  Neem contact op

  Crown Business Center
  Ericssonstraat 2
  5121 ML Rijen

  Tel : 085 – 0492 063
  E-mail : info@fox-telecom.nl

   [recaptcha]