KPN stopt in 2019 met ISDN, stap tijdig over naar Hosted VoIP

Stap nu over van ISDN naar VoIP en ontvang de 1e maand gratis

KPN heeft officieel aangegeven op 1 september 2019 te stoppen met het aanbieden van enkelvoudige en meervoudige ISDN 1/2 en meervoudige PSTN. Veel bedrijven maken nog gebruik van deze traditionele telefonielijnen en moeten op zoek gaan naar een andere oplossing. Hosted VoIP van Fox Telecom is het alternatief.

De voordelen van Fox Telecom VoIP op een rijtje

Kostenbesparende oplossing

VoIP is een veel goedkopere oplossingen dan traditionele telefoonlijnen. Met Hosted VoIP kunt u tussen de 30% tot 60% besparen op het belverkeer en abonnementskosten. Met onze gratis scan weet u meteen welk percentage u kunt besparen op uw telecom uitgaven. Wij kijken ook naar mobiele en internet contracten.

Geen hardware investering

De eenmalige kosten zijn beperkt tot die van de installatie. Wij leveren de hardware ‘as-a-service’. Dat wil zeggen dat u bij VoIP van Fox Telecom ook de toestellen van ons krijgt gedurende de looptijd van uw contract. Met alle gemakkelijke en uitgebreide opties, zoals wachtstanden, belgroepen, intern doorschakelen, enzovoorts.

Vast maandelijks bedrag

All-in vaste prijzen per maand. Zo worden uw telecom kosten voorspelbaar en komt u nooit voor verassingen te staan. Van toestellen tot speciale regionale nummers voor landelijke bereikbaarheid op lokale schaal. Ook internationaal nummers op aanvraag en bijvoorbeeld onbeperkt bellen lokaal of internationaal, tegen een vaste prijs.

Flexibele contractvoorwaarden

We zijn flexibel met onze contract- voorwaarden. U kunt tussentijds wijzigen, extra diensten aanvragen of afzeggen. Het is aan u. In een modern bedrijf kunnen de telecom behoeftes veranderen. Nieuwe medewerkers of freelancers kunnen ook een eigen werkplek krijgen. En dat is wel zo makkelijk! Met Fox Telecom bent u bereikbaar tegen een scherpe prijs.

Wilt u meer informatie over de voordelen van een telefooncentrale in de cloud?

Neem contact op!

Fox Telecom
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen

Tel : 085 – 0492 063
E-mail : info@fox-telecom.nl

logo-fox-telecom

    [recaptcha]