VoIP, wat is dat?

VoIP staat voor Voice over IP; simpel gezegd bellen via het internet. Het enige dat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding en een geschikte VoIP telefoon.

Altijd en overal bereikbaar

Als klant van Fox Telecom heeft u de vrijheid om waar dan ook ter wereld, bereikbaar te zijn op een vast (lokaal) nummer. Het enige wat je hiervoor nodig hebt; internet! Sluit de internetkabel aan op de internet telefoon, en bellen maar.

Wij leveren indien gewenst een smartphone app, geschikt voor Android en Apple. Hiermee kun je ook onderweg bereikbaar zijn op het vaste nummer en/of gesprekken doorschakelen.

Voice-Over-IP heeft véél functionaliteiten

Wij bieden onder andere volgende functionaliteiten:

  • CRM Koppeling
  • Voicemail
  • Wachtmuziek en wachtrij
  • Keuzemenu
  • Openingstijden

Wat zijn de kosten?

Bij Fox Telecom houden wij er van om de kosten zo eenvoudig mogelijk aan u te communiceren. U betaald een vast bedrag per maand, inclusief toestel. Afhankelijk van de gewenste functionaliteiten, bent u al bereikbaar vanaf € 8,00 per gebruiker per maand.

Dit is de missie van Fox Telecom

Wij willen als eerste aanbieder in Nederland flexibel telecom contracten aanbieden. Met een vaste prijs, transparant, flexibele opzegtermijnen en zonder kleine lettertjes. En dat alles desgewenst inclusief benodigde telefoon toestellen.

Dat is waar we voor staan. 

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden van VoIP voor uw bedrijf

Crown Business Center
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen

Tel : 085 – 0492 063
E-mail : info@fox-telecom.nl

    [recaptcha]

    Fox Telecom is een handelsnaam van FoxTail B.V. en een zusterbedrijf van Fox Inkoop