Is uw bedrijf in Eindhoven gevestigd? Stap voordelig over op glasvezel via Fox Telecom

De voordelen van glasvezel op een rijtje

Hoge snelheid

Snelheden tot 500 Mbit/s en hoger, up- en download zijn geen uitzondering!

Stabiliteit

Een glasvezelverbinding loopt in Eindhoven altijd direct naar jouw voordeur, zonder onderbrekingen in de wijk. Kwaliteit en hoge snelheid gegarandeerd!

Schaalbaar

Glasvezel verbindingen zijn extreem schaalbaar. U betaald alleen voor de snelheid die u (verwacht) nodig heeft. Is 50Mbit/s voor uw bedrijf voldoende? In Eindhoven zijn snelheden tot wel 10Gbit realiseerbaar!

Betrouwbaar

Glasvezel is een betrouwbare techniek. In de basis worden er up-time garanties afgegeven. Kunt u echt geen risico lopen om zonder internet te zitten? Dan is het mogelijk de verbinding ‘redundant’ af te nemen, zodoende heeft u altijd een backup.

‘Altijd snel en stabiel internet in Eindhoven’

We zijn eigenlijk nooit offline. Overal in een bedrijf zijn devices die aangesloten zijn op het internet. Denk aan laptops, computers, tv’s, tablets, mobiele telefoons, printers et cetera.

Er zijn in Nederland voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een betrouwbaar glasvezel netwerk. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en de contractduur.

Heeft u behoefte aan een stabiele internetverbinding, maar wilt u hiervoor niet te veel betalen? Dan is vDSL ook een optie! vDSL is de opvolger van ADSL. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Sneller internet tegen lagere kosten in Eindhoven?

Neem contact op!

Fox Telecom
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen

Tel : 085 – 0492 063
E-mail : info@fox-telecom.nl

logo-fox-telecom

    [recaptcha]