Is uw bedrijf in Tilburg gevestigd?

De voordelen van glasvezel op een rijtje

Hoge snelheid

Snelheden tot 500 Mbit/s en hoger, up- en download zijn geen uitzondering!

Stabiliteit

Een glasvezelverbinding loopt altijd direct naar jouw voordeur, zonder onderbrekingen in de wijk. Kwaliteit en hoge snelheid gegarandeerd!

Schaalbaar

Glasvezel verbindingen zijn extreem schaalbaar. U betaald alleen voor de snelheid die u (verwacht) nodig heeft. Is 50Mbit/s voor uw bedrijf voldoende?

Betrouwbaar

Glasvezel is een betrouwbare techniek. In de basis worden er up-time garanties afgegeven. Kunt u echt geen risico lopen om zonder internet te zitten? Dan is het mogelijk de verbinding ‘redundant’ af te nemen, zodoende heeft u altijd een backup.

‘Altijd snel en stabiel internet in Tilburg’

We zijn eigenlijk nooit offline. Overal in een bedrijf zijn devices die aangesloten zijn op het internet. Denk aan laptops, computers, tv’s, tablets, mobiele telefoons, printers et cetera.

Er zijn in Tilburg ruim voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een betrouwbaar glasvezel netwerk. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en de contractduur. Fox Telecom combineert de scherpste leveranciers om tot een zo gunstig mogelijke eindprijs te komen voor de klant, kortom door over te stappen op glasvezel van Fox Telecom bespaart u altijd.

Heeft u behoefte aan een stabiele internetverbinding, maar wilt u hiervoor niet te veel betalen? Dan is vDSL ook een optie! vDSL is de opvolger van ADSL. Voor meer informatie, vul onderstaand contactformulier in.

Tilburgse ondernemer? Stap over op glasvezel!

Neem voor meer informatie contact met ons op, vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Fox Telecom
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen

Tel : 085 – 0492 063
E-mail : info@fox-telecom.nl

logo-fox-telecom

    [recaptcha]